Ceremonie spreker

Misschien willen jullie helemaal niet trouwen, maar wél de liefde vieren.
Misschien vieren jullie dat jullie al héél lang samenzijn en dat nog héél lang willen bijven.
Misschien kiezen jullie voor een andere zakelijke verbintenis zoals een partnerschap of een samenlevingscontract, maar willen jullie het wel graag een dag lang van de daken schreeuwen met al jullie dierbaren erbij.
Of misschien zijn jullie gewoon niet zo gebonden aan het idee dat het officiële ja-woord samenvalt met jullie liefdesfeest.

In al deze (en andere) gevallen ben ik graag jullie ceremonie spreker!

Aan de ceremonie gaan jullie niets merken. Die wordt net zo mooi, hilarisch en liefdevol als een officiële trouwceremonie. Jullie roepen uit volle borst JA; ik neem een mooie akte voor jullie mee die jullie mogen voorzien van een handtekening en we zetten getuigen in het zonnetje. Alles kan en alles mag.

Eigenlijk geeft zo’n ceremonie veel meer vrijheid en dat vind ik zelf stiekem wel lekker. Bovendien hebben we niks meer te maken met alle gemeentelijke regelgeving en scheelt het jullie aanzienlijk in de kosten. Jullie betalen namelijk geen leges meer aan de gemeente en hoeven ook mijn benoeming voor één dag niet te betalen. Jullie hebben namelijk alleen nog met mij van doen. Yes!

“Als je écht op zoek bent naar de beste en leukste trouwambtenaar dan heb je haar bij deze gevonden!”

“Charlotte als onze BABS is de beste bruiloftskeuze geweest! Ze is de leukste, beste BABS die je je kunt wensen.”

“Ik ben ontzettend blij dat ik je gevraagd heb. De ceremonie was mooier dan ik ooit had durven hopen.”

“Er werd vaak gezegd: de mooiste ceremonie die men had meegemaakt. Ik wil zoveel meer zeggen, maar vooral: dank je! 't Was geweldig!”

“Het was zoooo mooi Charlotte, ik kan je niet genoeg bedanken voor de te gekke dag waarop we zo keihard de liefde gevierd hebben!”

``Het was NOG geweldiger dan we hadden gehoopt! Iedereen, maar echt iedereen zei: die BABS hoe geweldig was zij!!”

“Aan de ceremonie gaan jullie niets merken. Die wordt net zo mooi, hilarisch en liefdevol als een officiële trouwceremonie.”

NEEM CONTACT OP