Over mij

Ik vertel veel liever over mezelf als we tegenover elkaar zitten, want behalve dat ik alles van jullie wil weten, mogen jullie ook (bijna) alles van míj weten

Maar ik zal vast een beginnetje maken.

Oké, komt ie:

Ik ben Charlotte!
Geboren en getogen in Eindhoven.
Moeder van zoon Karel.
Afgestudeerd actrice aan de toneelschool van Arnhem.
Zeer sportief, wat ik compenseer met bourgondische uitspattingen.
Lievelingstaart: citroen-merengue (al sla ik een goed stuk bruidstaart ook niet af).
Enthousiast, direct, vrolijk en positief.
Heb soms last van mijn eigen ongeduld en perfectionisme.
Ik doe eigenlijk alles vól overgave en ga heel lekker op adrenaline.
Betekent ook dat ik zo af en toe m’n harses stoot en over mijn eigen grenzen ga. Working on that.

Mijn roots liggen dus in Brabant en hoewel ik dat bescheiden accent netjes heb afgeleerd op de toneelschool, hoor je dit terug als ik samen met mijn broers ben, grappen ga maken of een borrel op heb. (Geen zorgen, áls ik al een glaasje drink is dat na jullie ceremonie.)

Ik heb als actrice mooie en leuke dingen gedaan, maar ik werd ongelukkig van de afhankelijkheid die dit vak met zich meebrengt. Ik besloot de touwtjes meer in eigen hand te nemen en er bleek een kleine, lichtelijk rebelse onderneemster in mij te huizen.

In mei 2017 voltrok ik mijn eerste huwelijk en ik was meteen verkocht.
Inmiddels ben ik fulltime zelfstandig trouwambtenaar & ceremonie spreker en kan ik in alle oprechtheid zeggen dat ik DOL blij ben met mijn baan.

Het is fijn om te voelen dat je het verschil kan maken op een essentieel moment. Een moment dat de boeken in moet als een van de beste herinneringen uit je leven. Een moment waarin zoveel samenkomt en waarbij zoveel dierbaren aanwezig zijn.

Ik ben wars van officieel, saai gedoe en het trouwen zelf interesseert me echt het allerminst. Het kan me niet schelen of jullie willen trouwen, een partnerschap laten registeren, een samenlevingscontract tekenen of überhaupt geen zin hebben in zo’n soort zakelijke verbintenis. Zoek dat lekker samen uit en lees de kleine lettertjes. De romantiek zit ‘m niet in het contract.

Nee, de romantiek zit ‘m in de ceremonie. In het kiezen van de juiste woorden, in het delen met anderen en in het vieren in het hier en nu.

Ik doe jullie graag jullie eigen verhaal cadeau, in mijn woorden. Kost wel geld, want ik moet hiervan leven weet je wel.

Het creëren van zo’n verhaal is iedere keer een unieke zoektocht, omdat mijn doel is om in alles recht te doen aan wie júllie zijn en waarom het zo’n vet goed idee is om jullie liefde te vieren.

Ik strooi niet met roze hartjes en kleur geen rode rozen rood. Weg met dat mierzoete geneuzel. Ik ga voor eerlijk, voor echt, voor liefdevol en liefst ook voor keihard lachen.

Laten we gewoon een feestje bouwen. Deal?