Best Man Weddings

Over mij

Ik vertel veel liever over mezelf als we tegenover elkaar zitten, want behalve dat ik alles van jullie wil weten, mogen jullie ook (bijna) alles van míj weten. Maar ik zal vast een beginnetje maken.

Ik ben Charlotte! 38 jaar en geboren en getogen in Eindhoven. Moeder van zoon Karel van 7 en in liefde gescheiden van zijn vader. Afgestudeerd actrice aan de toneelschool van Arnhem. Zeer sportief, wat ik compenseer met bourgondische uitspattingen. Lievelingstaart: citroen-merengue (al sla ik een goed stuk bruidstaart ook niet af). Enthousiast, direct, vrolijk en positief. Heb soms last van mijn eigen ongeduld en perfectionisme. Ik doe eigenlijk alles vól overgave en ga heel lekker op adrenaline. Betekent ook dat ik zo af en toe m’n harses stoot en over mijn eigen grenzen ga. Working on that.

Mijn roots liggen dus in Brabant en hoewel ik dat bescheiden accent netjes heb afgeleerd op de toneelschool, hoor je dit terug als ik samen met mijn broers ben, grappen ga maken of een borrel op heb. (Geen zorgen, áls ik al een glaasje drink is dat na jullie ceremonie)

Ik heb als actrice mooie en leuke dingen gedaan, en grijp af en toe nog steeds een leuke klus aan, maar ik werd ongelukkig van de afhankelijkheid die dit vak met zich meebrengt. Ik besloot de touwtjes meer in eigen hand te nemen en er bleek een kleine, lichtelijk rebelse onderneemster in mij te huizen.

In mei 2017 voltrok ik mijn eerste huwelijk en ik was meteen verkocht. Inmiddels ben ik fulltime zelfstandig trouwambtenaar & ceremonie spreker en kan ik in alle oprechtheid zeggen dat ik DOL blij ben met mijn baan. Het is fijn om te voelen dat je het verschil kan maken op een essentieel moment. Een moment dat de boeken in moet als een van de beste herinneringen uit je leven. Een moment waarin zoveel samenkomt en waarbij zoveel dierbaren aanwezig zijn.

Ik geloof in de kracht van vieren, in het hier en nu. Laat die kans niet liggen, maar grijp hem met beide handen aan! Laat weten van wie je houdt, spreek je waardering uit voor een ander en markeer de momenten die ertoe doen. Een liefdesceremonie is daar een waanzinnig mooie gelegenheid voor. Het leven is af en toe knap ingewikkeld en ieder van ons loopt zo nu en dan tegen een bak ellende aan. Als ik zelf in de penarie zit dan is humor vrijwel altijd de beste remedie. Hoewel ik een intensief levend en emotioneel mens ben, hou ik ervan om het leven met een bepaalde lichtheid te benaderen. Dat ga je ook terugzien in mijn ceremonies. Er is ruimte voor álle emoties, maar na eventuele tranen is er altijd weer ruimte voor een lach.

Ik doe jullie graag jullie eigen verhaal cadeau, in mijn woorden. Het creëren van zo’n verhaal is iedere keer een unieke zoektocht, omdat mijn doel is om in alles recht te doen aan wie júllie zijn en waarom het zo’n vet goed idee is om jullie liefde te vieren. Ik strooi niet met roze hartjes en kleur geen rode rozen rood. Weg met dat mierzoete geneuzel. Ik ga voor eerlijk, voor echt, voor liefdevol en liefst ook voor keihard lachen.

Laten we gewoon een feestje bouwen. Deal?