Werkwijze

Steeds meer stellen beseffen hoe essentieel de ceremonie is voor de verdere beleving van hun dag. Waar het feest eerst pas losbarstte ná de burgerlijke ceremonie, is het nu tijd om het feest al bij de ceremonie te laten beginnen! Als de ceremonie een groot succes is dan levert dat namelijk écht een enorme boost op voor de rest van je liefdesfeest en bovendien draag je dit waardevolle moment voor de rest van je leven bij je.

Veel mensen hebben herinneringen aan doodsaaie, stoffige, algemene trouwceremonies waarbij de trouwambtenaar uitweidt over de historie van de locatie en zich te pas en te onpas verspreekt. Doffe ellende natuurlijk, als jullie ceremonie op deze manier de boeken in gaat.

Heel eerlijk: je mag van een gemeentelijke ambtenaar niet zoveel verwachten. Deze persoon heeft zo’n 5 uurtjes de tijd om jullie gehele ceremonie vorm te geven, inclusief alle voorbereidingen. Geloof me, dat is bijna niet te doen en de verdiensten zijn om te janken. Als babs, verbonden aan de gemeente Utrecht, heb ik vele ceremonies mogen leiden en hoewel ik áltijd mijn best deed om er iets tofs van te maken, bedacht ik me iedere keer weer: dit kan zóveel beter en leuker… Had ik de tijd maar en werd ik maar fatsoenlijk betaald voor deze essentiële rol op dit essentiële moment.

Gelukkig kunnen jullie tegenwoordig zelf de touwtjes in handen nemen en kiezen voor een zelfstandig trouwambtenaar of ceremonie spreker. Iemand die bij jullie past en die gespecialiseerd is in het vormgeven en leiden van ceremonies.

Als jullie besluiten om samen jullie liefde te vieren dan is dat in mijn ogen een kans.
Een kans om er een levendig, bruisend, verrassend, interactief, hilarisch en liefdevol feest van te maken met iemand die weet wat ie doet. Iemand die investeert in jullie als stel en misschien ook wel in de belangrijkste mensen om jullie heen. Dat kost heel veel tijd en dus geld, maar dan krijg je ook wel écht iets bijzonders. En die kans jongens, wil ik heel graag samen met jullie inkoppen!

Ik zet mijn ervaring als professioneel actrice & spreker graag in om jullie een ceremonie te geven waar jullie nog jarenlang met een dikke glimlach en een kriebel aan terug zullen denken. Voor minder dan dat doe ik het niet!

Hoe ik dat doe? Nou zo:

We plannen allereerst een vrijblijvende kennismaking in om te kijken of we het van beide kanten zien zitten samen. Als we naar aanleiding daarvan allemaal volmondig JA roepen maak ik alles in orde voor jullie en gaan we van start. Voorafgaand aan jullie ceremonie plannen we een uitgebreide ontmoeting waarin ik jullie bij de hand zal nemen om de ceremonie precies zo vorm te geven als jullie willen. En uiteraard ontkomen jullie dan ook niet aan mijn vragenvuur, want ik wil natuurlijk álles van jullie weten! Daarnaast werk ik met leuke, individuele vragenlijsten die je ontzettend geheim moet houden voor je partner en ik betrek, indien gewenst, ook een aantal van jullie dierbaren. Ik duik voor een bepaalde periode dus even héél diep in jullie leven en liefde, om vervolgens van al die vergaarde informatie een waanzinnig gave speech te schrijven waarmee ik op jullie liefdesdag kom opdraven. YES!

“Als je écht op zoek bent naar de beste en leukste trouwambtenaar dan heb je haar bij deze gevonden!”

“Charlotte als onze BABS is de beste bruiloftskeuze geweest! Ze is de leukste, beste BABS die je je kunt wensen.”

“Ik ben ontzettend blij dat ik je gevraagd heb. De ceremonie was mooier dan ik ooit had durven hopen.”

“Er werd vaak gezegd: de mooiste ceremonie die men had meegemaakt. Ik wil zoveel meer zeggen, maar vooral: dank je! 't Was geweldig!”

“Het was zoooo mooi Charlotte, ik kan je niet genoeg bedanken voor de te gekke dag waarop we zo keihard de liefde gevierd hebben!”

``Het was NOG geweldiger dan we hadden gehoopt! Iedereen, maar echt iedereen zei: die BABS hoe geweldig was zij!!”

Kosten

Voor mij geen gemiddelde ceremonies en daarom ook geen gemiddeld tarief.

Vanwege de grote tijdsinvestering die ik doe, neem ik een gelimiteerd aantal ceremonies per jaar aan om de kwaliteit van mijn werk te garanderen.

Ik maak graag vrijblijvend kennis met jullie, zodat ik naar jullie ideeën en wensen kan luisteren. Dan kan ik jullie vervolgens vertellen wat jullie van mij mogen verwachten en wat de bijbehorende kosten zijn.

Als jullie willen weten of jullie datum nog vrij is, stuur me dan even een berichtje via het contactformulier. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op.

NEEM CONTACT OP